diumenge, 13 de maig del 2012

40 anys de Centre Social de Sants

Avui comparteixo un vídeo de SantsTV, la televisió comunitària del barri fet en motiu del 40 aniversari del Centre Social de Sants.

 


Una mica d'història...

Des de la seva fundació, l'any 1971, el Centre Social de Sants ha destacat pel seu caràcter acollidor de qualsevol iniciativa desenvolupada pel nostre veïnat més proper i, sobre tot, per qualsevol col·lectiu dedicat al treball per la millora de la qualitat de vida de les persones.

En els primers anys de la seva existència es solapen el clam i el desig per l'assoliment de les llibertats democràtiques amb la reivindicació d'un urbanisme més humà amb la demanda de zones verdes i equipaments pel nostre barri. Així s'assoleixen espais com les Cotxeres, l'Espanya Industrial i altres espais.

En l’actualitat la permanent reivindicació d'un urbanisme més humà i una millor i més transparent participació en els temes urbanístics es veu acompanyada per l’amplia oferta de serveis i activitats que més d’una vintena d’entitats i col·lectius desenvolupen dins el si de la nostra entitat i dedicats a múltiples àmbits d'interès (socials, educatives, culturals, etc.).

Centre Social de Sants