dimarts, 28 de setembre del 2010

Marxa homenatge al Maquis 2010

Per a tots aquells que estigueu interessats en la història contemporanea us passo la següent informació. El proper cap de setmana tindrà lloc a Barcelona la "Marxa d'Homenatge al Maquis" un acte en el que es realitzaran activitats molt diverses: xerrades, passis de documentals i una ruta resegunit algunes de les accions del maquis llibertari a Barcelona. Moltes de les activitats es realitzaran a espais de Sants.

Marxa d'Homenatge als Maquis * Barcelona * 2010

Divendres 1 d'octubre, 20:30
"Goig a Sant Pancraç"Teatre-Musical - Drama històric a càrrec de la companyia El Gall Roig. Un Maqui a punt de morir, explica en primera persona tot el que van viure els maquis. Un relat cru on la màgia del so del acordió diatònic en directe farà tornar a aquells temps a tot el públic. Un història d'històries, on Massana, Sabaté, Caracremada, Faceries i tants d'altres, prendran el protagonisme.
On? Espai Obert - c/ Violant d'Hongria, 71
Dissabte 2 d'octubre, 19:00
"Els oblidats de la memòria històrica"Xerrada a càrrec de Joan Busquets (ex-maqui autor d'"El Senzill. Guerrilla i presó d'un maqui")
On? Ateneu Llibertari de Sants - c/ Maria Victòria, 10
Diumenge 3 d'octubre, 10:00
"L'activitat del maquis llibertari a Barcelona"Ruta històrica per alguns dels escenaris de la lluita guerrillera a Barcelona
On? Plaça del Bonsuccés http://ves.cat/akss
Diumenge 3 d'octubre, 19:00
Passi de documentals sobre Quico Sabaté"Quico Sabaté" (Col·lectiu Penta, 1980)"Els Maquis a Catalunya" Episodi dedicat a Quico Sabaté (J. Serra i Ricard de Vargas, 1989)
On? Ateneu Llibertari de Sants - c/ Maria Victòria, 10
Organitzen:Ateneu Llibertari de Sants http://ateneullibertari.info
Marxa d'Homenatge als Maquis http://sindominio.net/marxa-maquis
Negres Tempestes http://negrestempestes.org