dimecres, 27 de gener del 2010

La memòria cooperativa a Sants. Taller, expo i ruta.


Avui escric per tal de presentar-vos una jornada que el Projecte Barri Cooperatiu està preparant. Gràcies a actes tan diversos i complementaris com una exposició (sobre la qual ja hem parlat en aquest bloc), un taller i una ruta podreu coneixer millor la història de les cooperatives històriques de Sants.
Us adjunto la invitació que la gent del Projecte Barri Cooperatiu ha fet per al taller que treballarà sobre La Lleialtat Santsenca.


Us convidem al proper Taller que coorganitzem des de Sants Cooperatiu, aquesta vegada amb la intenció de parlar sobre La Lleialtat Santsenca, l'antiga cooperativa de consum (1894-1941) situada al carrer Olzinelles, també coneguda amb el nom de la sala de festes que s'hi va instal·lar posteriorment, la Sala Bahia.

Amb el taller volem obrir un espai de discussió sobre els usos que se li poden donar actualment a l'edifici, que pateix una situació d'abandó des de 1988.


Per al Taller, iniciativa de Sants Cooperatiu, l'Assemblea de Barri de Sants i el col·lectiu d'Arquitectes La Col, comptarem amb els plafons de l'exposició Memòria Cooperativa referents a La Lleialtat Santsenca i al Cooperativisme Històric de Sants, que es podran visitar fins el 15 de febrer al mateix Centre Social de Sants.

[Taller] El 29 de gener del 2010, a les 19.00h, taller sobre La Lleialtat Santsenca, al Centre Social de Sants, al carrer Olzinelles, 30

[Expo] Part de l'exposició Memòria Cooperativa podrà ser visitada fins el 15 de febrer al mateix CSS.

[Ruta] Diumenge 7 de febrer, Ruta per les cooperatives històriques de Sants. Inici a les 11 al Centre Social de Sants.